Bluesound

Med våra Bluesound stativ erbjuder vi den perfekta piedestalen för din Bluesound-högtalare. Varje stativ är tillverkat av högkvalitativt stål och är vackert färdigt med pulverlack i samma färg som din högtalare. Med en Bluesound-standard kan du enkelt skapa en önskad inställning för en optimal ljudupplevelse. Du kommer att uppleva filmer, serier och musik på högsta nivå. Att köpa en Bluesound från Vebos erbjuder dessutom ännu fler fördelar som standard:

 

 • Inkluderar 2 års garanti
 • Levereras på 4 dagar
 • Frakten är gratis från € 100,-
 • En lämplig standard för alla Bluesound-högtalare
 • Endast den bästa kvaliteten

 

ERBJUD STATIV BLUESOUND

8 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering
 1. 1 486,69 kr
  Vebos stativ Bluesound Mini svart par
  Letar efter ett Vebos stativ Bluesound Mini en? Då kan du kontakta Veb...
 2. 1 486,69 kr
  Vebos stativ Bluesound Mini vit par
  Letar efter ett Vebos stativ Bluesound Mini vit en? Då kan du kontakta...
 3. 774,95 kr
  Vebos stativ Bluesound Mini svart
  Letar efter ett Vebos stativ Bluesound Mini en? Då kan du kontakta Veb...
 4. 774,95 kr
  Vebos stativ Bluesound Mini vit
  Letar efter ett Vebos stativ Bluesound Mini vit en? Då kan du kontakta...
 5. 1 486,69 kr
  Vebos stativ Bluesound Pulse Flex svart par
  Letar efter ett Vebos stativ Bluesound Pulse Flex en? Då kan du kontak...
 6. 1 486,69 kr
  Vebos stativ Bluesound Pulse Flex vit par
  Letar efter ett Vebos stativ Bluesound Pulse Flex vit en? Då kan du ko...
 7. 774,95 kr
  Vebos stativ Bluesound Pulse Flex svart
  Letar efter ett Vebos stativ Bluesound Pulse Flex en? Då kan du kontak...
 8. 774,95 kr
  Vebos stativ Bluesound Pulse Flex vit
  Letar efter ett Vebos stativ Bluesound Pulse Flex vit en? Då kan du ko...

8 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering

Köp högtalare som standard för Bluesound-högtalare

Är du stolt ägare till en Bluesound stativ? Då vill du naturligtvis njuta av denna fina högtalare till fullo. Få därför en Bluesound stativ från Vebos! Detta gör att du kan placera ditt Bluesound-lyssningssystem i önskat utrymme. På så sätt drar du nytta av en fantastisk lyssningsupplevelse i hela huset. Kolla in vårt sortiment med Bluesound golvstativ ovanför och hitta snabbt rätt stativ för din högtalare. Du kan enkelt beställa önskad standard via vår webbshop. Behöver du hjälp med att välja rätt standard? Vänligen kontakta oss. Vi hjälper dig gärna med din sökning.

Fördelarna med en Bluesound stativ

En högtalarstandard från Vebos har många fördelar:

 • Njut av musik och filmer i vilket rum du vill
 • Inga hål i väggarna: placera bara stativet på golvet
 • Lätt att montera
 • Lätt att flytta
 • Elegant och minimalistisk design som passar alla interiörer
 • Finns i samma färg som din Bluesound-högtalare
 • Perfekt i kombination med ett TV stativ

Vacker Bluesound golvstativ

Eftersom högtalaren blir en del av interiören som standard vill du naturligtvis att stativet ska vara vackert att titta på och passa in i bilden. Lyckligtvis är du på rätt plats med en Bluesound-högtalarstandard från Vebos. Våra montrar har en elegant och minimalistisk design, så de passar in i alla interiörer. Högtalarstativen är också tillverkade av högkvalitativt stål. Detta skapar ett lyxigt utseende. Dessutom är stativet färdigt med en fin pulverlackering i samma färg som den matchande Bluesound stativ. Placera högtalaren på stativet och en vacker helhet skapas.

Lätt att montera

Vebos högtalarstativ kommer alltid med medföljande monteringsmaterial och en manual. Detta gör att du kan montera Bluesound-högtalaren på bara några minuter som standard. Placera högtalaren i montern och njut av en fantastisk lyssningsupplevelse på nolltid. Högtalarstativen är utrustade med ett ihåligt rör, så att du enkelt kan strömkabel ur sikte. En stor fördel med våra Bluesound stativ är att du inte behöver borra hål i väggen.

Robust golvstativ

På Vebos är du alltid säker på Ikea högtalarstativ av bästa kvalitet. Våra montrar är gjorda av högkvalitativa material, vilket inte bara ger dem ett vackert utseende, men också är mycket robust! Stativen är utrustade med en stabil piedestal och har motsvarande spikar och kuddar. På så sätt kan du enkelt placera stativet på både en matta och ett slät golv.

Upptäck fler stativ

I vår webbshop hittar du bra stativ för olika varumärken. Till exempel kan du komma till oss för standarder för högtalare från märken som IkeaAppleLGBoseSamsungSony och Sonos. Letar du efter ett universellt högtalarstånd? Då kan du också åka till Vebos! Vi har ett brett spektrum av universella standarder. Dessutom levererar vi TV stativ, väggfäste och golvstativ.

Kontakta oss

För mer information om våra Bluesound stativ eller andra produkter är du välkommen att kontakta oss. Ring eller app till +316-41254132 eller fyll i kontaktformuläret. Vårt team hjälper dig gärna.