Sonos One SL

Högtalarställ Sonos One SL

Den perfekta lösningen för lös kabeldragning av dina högtalare: ett högtalarställ. Vi erbjuder högtalarstativ för alla premiummärken. På det här sättet är du säker på ett lämpligt och robust stativ för dina högtalare. Med vår standard Sonos One SL placerar du dina högtalare i rätt höjd för den ultimata ljudupplevelsen. Köp ditt golvställ på Vebos och dra nytta av många fördelar:

 

 • Standard 2 års garanti
 • A-kvalitet för konkurrenskraftiga priser
 • Standarder för varje märke
 • Mycket stort utbud
 • Fri frakt vid köp över KR 1000

 


Alla våra högtalare står Sonos One SL

4 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering
 1. 1 380,46 kr
  Vebos stativ Sonos One SL svart par
  Letar efter ett Vebos stativ Sonos One SL svart par en? Då kan du kont...
 2. 1 380,46 kr
  Vebos stativ Sonos One SL vit par
  Letar efter ett Vebos stativ Sonos One SL vit par en? Då kan du kontak...
 3. 721,83 kr
  Vebos stativ Sonos One SL svart
  Letar efter ett Vebos stativ Sonos One SL svart en? Då kan du kontakta...
 4. 721,83 kr
  Vebos stativ Sonos One SL vit
  Letar efter ett Vebos stativ Sonos One SL vit en? Då kan du kontakta V...

4 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering

Köp högtalarstativ Sonos One SL

Du köper din nya högtalarstandard Sonos One SL snabbt och enkelt online. Använd våra filter för att få en översikt över lämpliga standarder för dina högtalare. Har du hittat rätt standard Sonos One SL? Ange sedan önskad mängd och lägg till den i din kundvagn. För att slutföra din beställning, fyll i dina uppgifter och gör betalningen säkert via kreditkort eller PayPal. Om du beställer produkter oftare rekommenderar vi att du skapar ett konto. Det betyder att du inte behöver ange dina uppgifter varje gång. När du har gjort betalningen får du ett bekräftelsemeddelande.

 

Fördelar högtalare standard Sonos One SL

Med våra högkvalitativa högtalarstandarder kommer du att uppleva filmer och musik på ett helt nytt sätt. Du monterar helt enkelt dina högtalare på våra matchande stativ och placerar dem i ditt vardagsrum eller sovrum enligt dina önskemål. Få ut mesta möjliga av dina högtalare med våra standarder och njut av följande fördelar:

 

 • Inga hål i väggen
 • Högtalare i lyssningshöjd för optimal ljudupplevelse
 • Lätt att montera själv
 • Elegant yta med en kabelbricka
 • Pulverlackering i exakt samma färg som dina högtalare
 • Perfekt i kombination med våra TV-standarder

 

Högtalarstativ Sonos One SL med kabelbricka

Störs du av lösa strömkablar i ditt vardagsrum? Välj sedan ett matchande stativ med kabelbricka till din högtalare. Våra högtalarstativ är utrustade med ett ihåligt rör av robust stål: kabelbrickan. Detta gör att du enkelt kan dölja alla strömkablar och skapa en elegant interiör. Dessutom är alla stativ pulverlackerade i exakt samma färg som dina högtalare.

 

Andra alternativ för din högtalare

Tillsammans med våra TV-stativ säkerställer högtalarstativ en optimal ljudupplevelse och en elegant interiör. Synliga kraftkablar hör till det förflutna; du kan enkelt placera standarder var som helst i ditt hem. Förutom standarder erbjuder vi också väggfästen, till exempel Sonos One SL väggfäste. Dessa är perfekta för trådlösa högtalare. Du fäster dem helt enkelt på valfri vägg.

 

Behövs hjälp? Kontakta oss gärna

Behöver du personlig rådgivning från en professionell? Kontakta oss på +316 412 541 32 eller fyll i vårt kontaktformulär. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt och svara på alla dina frågor.