TV golvstativ för hotellSidan 2

TV golvstativ för olika visningsbehov

Tack vare TV golvstativ från Vebos kan TV: n på hotellrummet när som helst anpassas till dina hotellgästers olika behov. Fri lutning möjliggör enkel vinkeljustering och minskar bländning från fönster eller belysning. På så sätt kan dina gäster titta på tv i rummet när som helst på dagen.

Extra stark golvstativ tv för hotell

Våra golvstativ tv för hotell är gjorda av högkvalitativt stål och är extra stabila. Placera Vebos TV: n på en matta eller ett slätt golv som standard; stativet håller sig på plats tack vare sin robusta design och stabila bas. Med den stabila golvstativ tv från Vebos är du säker på tillförlitlig prestanda och många års visningsglädje för hotellets gäster.

Vebos TV-standard för hotell med lyxigt utseende

Dina hotellrum ska vara attraktiva. Detaljerna spelar också en roll här, till exempel TV stativ i rummet. Lyckligtvis består vårt utbud av TV stativ för hotell uteslutande av standarder med en vacker och elegant design. Hotellets TV stativ är snyggt färdiga med en vacker pulverlack. Upptäck de olika designerna och färgerna i vårt sortiment och välj det TV stativ som bäst passar ditt hotell. Med större siffror är det inget problem med en annan färg för dina standarder!

Lämplig för olika märken och typer av tv-apparater

Våra Golvstativ tv för hotell passar olika märken och olika typer av TV-apparater. Se produktspecifikationerna för en TV stativ för att upptäcka vilka VESA-storlekar standarden är lämplig för. VESA står för Video Electronics Standards Association och är ett universellt mått som du hittar på baksidan av TV: n. VESA är mätavståndet mellan monteringspunkterna där du kan fästa ett TV stativ. Letar du efter ett TV stativ för ett visst märke eller en specifik TV? kontakta gärna med oss. Vi ger dig gärna expertråd.

Lätt att montera

En stor fördel med våra TV-standarder för hotell är att det är väldigt enkelt att ansluta TV: n till den. Du kan montera TV: n på TV-stativ inom några minuter. Tack vare TV-stativets ihåliga rör kan du enkelt dölja kablar. Detta ser inte bara bättre ut utan är också mycket säkrare.

Kombinera bild med fantastiskt ljud

En annan fördel med våra Vebos TV-standarder för hotell är att nästan alla kan kombineras med en soundbar. Klicka på en Vebos tv golvstativ som du väljer och upptäck för vilken soundbar standarden är lämplig. Genom att kombinera TV: n med en soundbar kan du ge dina hotellgäster en heltäckande tittarupplevelse: vackra bilder och perfekt ljud i hotellrummet, alltid på rätt plats och höjd.

Beställ tv golvstativ för hotell

Är du intresserad av Vebos tv golvstativ för hotell? Du kan enkelt beställa det via vår webbshop. Om du väljer Vebos drar du alltid nytta av gratis frakt med ett minimivärde på 50 euro. Dessutom kan du räkna med en attraktiv rabatt när du köper en stor mängd Golvstativ tv för ditt hotell.

Vill du veta mer? Kontakta oss

För mer information om att beställa ett Vebos Golvstativ tv för hotell eller någon av våra andra produkter, tveka inte att kontakta oss. Ring eller app till 06-41254132. Eller fyll i vårt kontaktformulär . Våra specialister hjälper dig gärna.