Sonos Play:3

Med vårt högkvalitativa Sonos Play 3-golvstativ tar du bokstavligt och bildligt det kraftfulla ljudet från din Sonos Play 3 till större höjder. Golvställen har en fast höjd på 80 cm, så du kan dra nytta av den perfekta lyssningshöjden. Vi har svartvita stativ som är speciellt utformade för Sonos Play 3. Få ut mesta möjliga av dina högtalare och välj ett Sonos Play 3 golvställ som passar ditt interiör.

 

VARA SONOS PLAY 3 STATIV

4 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering
 1. 1 486,69 kr
  Vebos stativ Sonos Play 3 svart par
  Letar efter ett Vebos stativ Sonos Play 3 svart en? Då kan du kontakta...
 2. 1 486,69 kr
  Vebos stativ Sonos Play 3 vit par
  Letar efter ett Vebos stativ Sonos Play 3 vit en? Då kan du kontakta V...
 3. 774,95 kr
  Vebos stativ Sonos Play 3 svart
  Letar efter ett Vebos stativ Sonos Play 3 svart en? Då kan du kontakta...
 4. 774,95 kr
  Vebos stativ Sonos Play 3 vit
  Letar efter ett Vebos stativ Sonos Play 3 vit en? Då kan du kontakta V...

4 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering

Funktioner Sonos Play 3 standard

Alla våra snygga Sonos Play 3-stativ är gjorda av högkvalitativt stål och är pulverlackerade i exakt samma färg som din vita eller svarta Sonos Play 3-högtalare. Som ett resultat passar de sömlöst med din högtalare och matchar alla interiörer. Dessutom kan du enkelt placera golvställen i valfritt hörn av vardagsrummet eller sovrummet.

 

Varför ett Sonos Play 3-golvstativ?

En Sonos Play 3 är känd för sin kraftfulla och uppslukande ljudkvalitet, vilket gör den idealisk som ett ljudsystem i vardagsrummet eller sovrummet. För att förbättra akustiken i ditt rum och skapa den ultimata ljudupplevelsen har vi designat speciella golvställ för Sonos Play 3. Ett Sonos Play 3 golvställ från Vebos har flera stora fördelar:

 

 • Förbättrad akustik
 • Inga hål i väggen behövs
 • Tätt utrymme fyllning
 • Lätt att montera själv
 • Pulverlackerad i samma färg som din högtalare

 

Montera Sonos Play 3-stativet

Din Sonos Play 3 har en inbyggd öppning på baksidan så att du enkelt och snabbt kan fästa din högtalare med den medföljande skruven. Dessutom är våra Sonos Play 3 golvställ utrustade med ett innovativt klicksystem så att du är säker på att du sitter ordentligt. Dessutom är det möjligt att placera dina Sonos Play 3-högtalare både horisontellt och vertikalt på vårt stativ.

 

Andra alternativ för din Sonos Play 3

Förutom våra högtalarstativ har vi ett mycket brett utbud av väggfästen som sparar utrymme på golvet och enkelt justerar lyssningshöjden efter eget tycke. Dessutom ger våra Sonos Play 3 golvställ i kombination med en av våra TV-stativ en helt ny ljudupplevelse.

 

Fråga? Kontakta oss gärna

Har du frågor om våra Sonos Play 3 golvställ? Tveka inte att kontakta oss på +316 412 541 32 eller fylla i vårt kontaktformulär. Vi kommer att kontakta dig så snart som möjligt och ge dig expertråd.