LG

LG-högtalarstandard

Komplettera ditt LG-lyssningssystem med ett LG-högtalarställ från Vebos. Dessa stativ har utvecklats speciellt för LG-högtalare. Detta gör att du kan placera din LG-högtalare var du vill och njuta av din favoritmusik i vilket rum som helst. Beställ din standard från Vebos och dra alltid nytta av följande fördelar:

 • Högtalarställ av hög kvalitet LG
 • Gratis frakt med ett minimivärde på 100 €
 • Ett genomsnittligt betyg på 9,1
 • Standard 2 års garanti

Räckvidd för LG-högtalarstativ

7 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering
 1. 1 486,69 kr
  Vebos stativ LG DSP11RA svart par
  Letar efter ett Vebos stativ LG DSP11RA svart en? Då kan du kontakta V...
 2. 774,95 kr
  Vebos stativ LG WK7 vit
  Letar efter ett Vebos stativ LG WK7 vit en? Då kan du kontakta Vebos. ...
 3. 774,95 kr
  Vebos stativ LG WK7 svart
  Letar efter ett Vebos stativ LG WK7 svart en? Då kan du kontakta Vebos...
 4. 1 486,69 kr
  Vebos stativ LG WK7 vit par
  Letar efter ett Vebos stativ LG WK7 vit en? Då kan du kontakta Vebos. ...
 5. 1 486,69 kr
  Vebos stativ LG WK7 svart par
  Letar efter ett Vebos stativ LG WK7 svart en? Då kan du kontakta Vebos...
 6. 1 486,69 kr
  Vebos stativ LG SN11RG svart par
  Letar efter ett Vebos stativ LG SN11RG svart en? Då kan du kontakta Ve...
 7. 1 486,69 kr
  Vebos stativ LG SPK8 S svart par
  Letar efter ett Vebos stativ LG SPK8 S svart en? Då kan du kontakta Ve...

7 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Sätt fallande sortering

Köp högtalarstativ för LG

Äger du en LG-högtalare? Då vill du naturligtvis njuta av det här till fullo. Skaffa därför en LG-högtalare från Vebos som standard. Med en högtalarstandard kan du alltid placera din LG-högtalare på önskad plats och justera den till rätt höjd. Njut av din favoritmusik och filmer ännu mer. Se vårt sortiment av LG-högtalarstativ ovan och hitta snabbt den standard som passar din LG-högtalare. Behöver du hjälp med att hitta rätt standard? Tveka inte att höra av er till oss.

Fördelarna med en LG-högtalare som standard

Med ett stativ för din LG-högtalare kan du uppleva filmer, serier och musik på ett nytt sätt. Placera LG-högtalaren på önskad plats som standard och skapa alltid den perfekta inställningen. En Vebos-högtalarstandard har många fördelar:

 • Njut av musik och filmer optimalt i önskat rum
 • Inga hål i väggarna
 • Lätt att montera
 • Elegant design som passar in i alla interiörer
 • Finns i samma färg som din LG-högtalare
 • Perfekt i kombination med en TV-standard

Vacker högtalarstandard för LG

Våra LG högtalarstativ är inte bara praktiska att använda utan också mycket vackra att titta på. Stativen är gjorda av högkvalitativt stål som ger dem ett lyxigt utseende. Dessutom är de färdiga med en vacker pulverlack i samma färg som den matchande LG-högtalaren. När du placerar din LG-högtalare på stativet skapas en vacker helhet som passar in i alla interiörer.

Lätt att montera

En stor fördel med ett högtalarstativ är att du inte behöver borra hål i väggarna för att montera högtalaren. Placera bara högtalaren på stativet och voilà! LG högtalarstativ från Vebos levereras med tillhörande monteringsmaterial och en manual. Detta gör att du kan montera din LG-högtalare på stativet inom några minuter och justera den efter eget tycke. Stativen har ett ihåligt rör, så att du enkelt kan dölja kablar ur sikte.

LG högtalarstandard av bästa kvalitet

Med en LG-högtalarstandard från Vebos är du alltid säker på bästa kvalitet. Våra högtalarställ är tillverkade av högkvalitativa material. Detta gör dem inte bara vackra, utan också mycket robusta. Högtalarställen har en stabil bas och levereras med matchande spikar och dynor. Detta gör att du kan placera LG-högtalaren på både mattan och ett slätt golv som standard. Den håller sig bra på plats.

Upptäck fler högtalarstativ

På Vebos hittar du de bästa högtalarställen, speciellt utvecklade för olika märken. Till exempel hittar du högtalarstativ för märken som AppleBoseSamsungSony en Sonos. Letar du efter ett universellt högtalarstativ? Då kan du också kontakta Vebos. Vi har ett brett utbud av universella stativ för varje högtalare. Vi levererar även TV-standarder , väggfästen och golvstandarder .

Frågor? Kontakta oss gärna

Behöver du hjälp med att hitta rätt stativ för din LG-högtalare eller har du andra frågor? Kontakta oss gärna på telefon +316-41254132. Eller fyll i kontaktformuläret . Våra specialister hjälper dig gärna.